2010. február 14., vasárnap

Csere-bere, ajándék

Gina csere-bere felhívását egy kicsit átértelmeztük néhány levélváltás után. Egy összecsukható bevásárlótáskát választottam a boltjából, de Gina kissé túlteljesítette a tervet. Nézzétek meg, hogy milyen klassz dolgokat kaptam még tőle!

Gina has an exchange on her blog. We sent some messages and I chosen a shopping bag but she sent much more beautiful things...


Ő pedig két nesszeszert kért tőlem. Egy hajtogatott fodrosat, ennek a mintájára, és egy bordó bugyit. A másik kedvenc színe a kék, így bevetettem az új anyagaimat is. Remélem, hogy ő is elégedett a cserével, mert én nagyon örülök az új szerzeményeknek!

She asked me to sew two pouches. The first is similar to this and the other is a claret-coloured panties. Her other favourite colour is the blue, so I made her a blue one too. I used my new fabrics. I hope that she is satisfied with the exchange.


Ez az ajándék pedig a tengeren túlra utazott, Angliába, Csipkebogyó kockás világába. Úgy gondoltam, hogy már akklimatizálódott annyira, hogy egy igazi, teás szettet szívesen használ majd. A teáscsésze nesszeszer mellé készítettem egy teafilter tartót is, hogy mint egy igazi angol, mindig kéznél legyen egy pár a kedvenc teáiból. Végül pedig egy kulcstartó egészíti ki a szettet, amire nagyon büszke vagyok, mert saját ötlet alapján készült.
Úgy vettem ki Szilvi leveléből, hogy örült az ajándéknak...

I sent this little present over the sea to Csipkebogyó, to England. I think that now she has a really English mood and like this tea-set. I made a teacup pouch and a little bag for her favourite teas. The last item is a key-ring which is based on my own idea.
Szilvi wrote me that she likes it.

13 megjegyzés:

F.Gina írta...

Remek, hogy mind a ketten ilyen elégedettek vagyunk :))
Gyönyörű cuccokat küldtél Csipkének is !

unikat írta...

Nagyon szépet kaptál, s küldtél. Most akkor mindhármótokat fülig érő szájjal képzellek el.
A kis fodrosod isteni!

Amanda írta...

Nagyon szép ajándékok!
A kulcstartód nagyon szép lett, gratulálok!

Edit írta...

Csodaszépek az ajándékok! :)

Kati írta...

Mindketten igazán szépeket alkottatok
egymás részére.

Unknown írta...

Nagyon szépek a munkáid, mindíg gyönyörködöm bennük:-) főként a Hello Kitty-s párna tetszik.Kukkants be hozzám, van itt valami neked:-)

Cserny Cherry Ildikó írta...

Azt el is hiszem, hogy örültél, nagyon hangulatos "cuccokat" kaptál Ginától!
No és igen, én is szívesen lennék tulajdonosa ilyen Edigés holmiknak. :)

Timici írta...

szépséges minden, amit kaptál és amit adtál az is:o) elfogadnám bármelyiket, de leginkább egy bögrés neszire vágyom:o))) majd egyszer...nagy szükségem nincs rá, de úúúgy tetszik:D

Márti írta...

Ez aztán jó kis csere-bere volt, csupa szép és hasznos ajándék!

Szilvi írta...

Naná, hogy örültem!!! Még most is mosolygok, ugye látod?
Puszi

Edit írta...

Milyen szépeket adtál/kaptál!! :) :)

Dudit írta...

Nézz be hozzám meglepetés vár!

Tammy írta...

Those are fantastic!