2010. március 17., szerda

Minden jó...

... ha jó a vége. Legalábbis remélem, hogy nemcsak nekem jó, hogy végre elkészültem ezzel a méretes darabbal, hanem az új tulajdonosának a tetszését is elnyeri majd.
Elég régen kért meg egy kedves ismerősöm, hogy a kislánya szobájába varrjak egy falvédőt, hozzáillő párnákkal. Úgy beszéltük meg, hogy az anyagot ő megveszi, nekem már csak a varrás marad.
Az eredeti elképzelés szerint kivi zöld madárkák lettek volna a falvédőn, de sehol sem kaptam megfelelő anyagot hozzá, így egy csokorra való tavaszi tulipán került rá díszként. A párnákat is ezzel a mintával díszítettem. Mi tagadás, örülök, hogy sikerült összehoznom...


This is the happy end of a long story... My friend asked me to make something onto the wall for her girl's room. We discussed it and she bought the fabric, and finally I made this quilt. First I liked to applique little birds on it but can't buy any good fabric, so made red tulips. I hope that the little girl will like it! I do...

12 megjegyzés:

Abile írta...

Fantasztikusan jó lett!! Teljesen átérzem az örömödet a falvédő elkészültét illetően, én is hasonlóképp fellélegeztem az osztályba varrt falvédőm után. Nagyon-nagyon sok munkád van benne! Gratulálok!

Amanda írta...

Nagyon szép munka! Nagyon tetszenek a tulipánjaid! Gratulálok!

Arien írta...

Klassz lett a falvédő:) Hogyan aplikáltad rá a tulipánokat?

Melinda írta...

De szép lett!Ügyi vagy!

Edige írta...

Köszönöm!
A tulipánokat csak egyszerűen rávarrtam, kicsi darab anyagot hagytam, hogy rojtolódjon majd használat során. Körben tűztem az applikáció szélénél.

Mák írta...

Nagyon szép lett!Gratulálok!

Theresa írta...

This is sooo cute!!! I think she will love it!!

Marcsi írta...

Ez nagyon- nagyon szép lett! Gratulálok! A kék mintás anyag IKEÁ-s vászonból van?

Kalex © írta...

Gyönyörű lett ez a szett! És sztem ezekkel a tulipánokkal sokkal szebb lett!!! :o)

Ibcsy írta...

Biztos tetszeni fog majd, mert gyönyörű!

Edit írta...

Nagyon-nagyon gyonyou!!! Es azoka a tulipanok!!!! Elfogult vagyok, mert a tulipan a kedvenc viragom, de szerintem ez igy ahogy van meseszep!!!!

unikat írta...

Nagy tulipánrajongó vagyok, így jöhetne akár az én szobámba is.
Nagyon tetszik!