2010. szeptember 25., szombat

Aminek mostanában örültem...

Külföldről rendelt kincseim: néhány hímzővászon (időnként fel kell frissíteni az itthon lévő készletet), pár fonal célirányosan és végül két kézzel festett Bali anyag. Imádom a mintáit és a színeit ezeknek az anyagoknak. Már alig várom, hogy készíthessek belőlük valami szépet!
This is a list of goodies which I've got lately: Some fabrics for quilting and cross-stitching with threads from abroad. 


Itthon vásárolt anyagkészlet. Először kissé visszafogottan kezdtem, de amikor közölték velem a boltban, hogy bizonyos összegű vásárlás felett jár egy ajándék könyv is - na, akkor már nem volt mit tenni. Sikerült egy csinos kis csomagot összeállítanom.
More fabrics for quilting with a book which was a gift for the shopping. :-) 


Dudit barátosném névnapomra készített ajándéka. Igazi csajos darab, már egy ideje elfoglalta méltó helyét a falon.
A present for my name day from my dear friend Dudit.


Végül, de nem utolsó sorban pedig a Melissától kapott Colour SWAP ajándékom. Itt a lényeg az volt, hogy a párunk kedvenc színéből kellett egy meglepetés csomagot összeállítani, ami 6 különféle dolgot kellett, hogy tartalmazzon, melyek közül legalább egy kézzel készített. Úgy hiszem, hogy Melissa túl is teljesítette a tervet, hiszen egy csomó szépséget készített nekem a kedvenc (barna) színem felhasználásával. Varrógéphez használatos fecni-tároló, patchwork poháralátétek, levendulával töltött szekrény illatosító, edényfogó kesztyűk, bagoly tűpárna, két keresztszemes készlet és egy kis doboz csupa amerikai ajándékokkal megöltve: hűtőmágnes, kulcstartó, gyűszű, cukorkák, díszek.
And last but not least, my Colour SWAP packing from Melissa full of brown treasures: thread caterer, coasters, owl pincusion, lavender sachets, oven mitts, cross stitching kit and USA souveniers.


5 megjegyzés:

Dudit írta...

Szép dolgokat kaptál a messzi távolból!

Jucus írta...

Csupa csemege a szemnek! Honnan rendelsz külföldről?
A barátnőd ajándéka is nagyon helyes meg az a 6-os csomag-ötlet is nagyon tetszik, persze az érkezett meglepikkel együtt!

Amanda írta...

Anyagvásárlás közben hamar elcsábul az ember, én elég gyakran. De oda nem lehet célirányosan csak beszaladni. A ráadás ajándék remek, biztosan haszonnal forgatod majd. A barna ajándéd-kupacod egytől egyik szép, egyedi, kedves darab.

Főkolomp írta...

Nagyon szépeket vettél, kaptál. Az én colour Swapom még nem érkezett meg, de már nagyon várom!

Lisa írta...

Just lovely Edit... All of what Melissa made is just so nice!