2010. október 4., hétfő

Pasis táska

Kolléganőm kért egy oldaltáskát a párjának. Megvallom őszintén, hogy okozott némi fejtörést - először is az anyag kiválasztása. Aztán a minta. Végül ilyen lett, minimál stílusban, barna cirmos fekete szövetből, hátul zippzáras zsebbel, elől két kicsi zsebbel, belül pedig egy irattartó zsebbel. Nagyon tetszik, remélem, hogy az új tulajdonosa is szeretni fogja. (Próbáltam használható fotókat készíteni, de sajnos ez a fekete anyag nem túl fotogén...)


I made this messenger bag for my college's boyfriend. It was a bit difficult to choose a perfect fabric and the suitable pattern but I did my best. Don't you think? (Sorry, but I can't take a good photo of this dark fabric.)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Gratulálok ,amilyen egyszerűnek tűnik igy a fotóról,annál nagyszerűbb.Kifejezetten tetszik.

Suzi írta...

Hú, ez nagyon jó lett!!
Pont ma gondolkoztam azon, hogy vajon milyen táskát lehetne csinálni pasiknak, hát...ilyet!:-)
Nagyon ügyes vagy!!

bruercsi írta...

Szerintem nagyon klasszul megfogtad a pasis táska stílusjegyeit. Szuper lett!!!

Berry írta...

Megmentettél! A kicsi 3 éves pasimnak egy nagyon komoly helyre egy nagyon komoly, pasis táskát szeretnék varrni, de akárhogy törtem a fejem lehetetlennek tűnt! Van remény!!!!

Aranyalma írta...

Igen, pasiknak legjobb a minimalista stílus, lehetetlen tévedni vele.
Tetszik.

Szami írta...

Gratulálok, nagyon jól sikerült! :o) A férjem már hónapok óta nyúz egy ilyen táskáért, de valahogy sehogy sem fogtam bele.... Talán majd most, hogy láttam, mégis megvalósítható. :o)
Szami