2011. február 4., péntek

Mint a nagyok

Először leültem és csak rajzoltam. Aztán méricskéltem, osztottam, szoroztam. Szabásmintát szerkesztettem.  


Amit itt láthattok, az tulajdonképpen egy mintadarab, mert ki kellett gyorsan próbálnom, hogy egyáltalán működik-e az általam kitalált dolog. Így a képen lévő táskának semmi extra tudománya nincsen, pusztán egy mindennapi használatra alkalmas táska. Kényelmesen elfér benne - ömlesztve, mivel belső zsebe nincsen - a pénztárca, iratok, egy sminkkészlet, pár müzli szelet és egyéb nélkülözhetetlen apróságok. A cél tényleg az volt, hogy lássam, hogyan is néz ki... Szerintem jól!
I tried something new. Designed a bag. First I just drew, than measured and at last sewed. ... and I'm content with it. You can put into your coin purse, credentials, make-ups, some cakes and the must things. It's only a test-item to try how my pattern works, nothing extras.


Arra gondoltam, hogy szívesen elcserélném ezt a próbadarabot. Amit szívesen fogadnék, az patchwork alapanyag, hímzővászon, fonal, vagy bármi kézzel készült apróság. Itt a megjegyzésben, vagy az oldalsávban látható mail-címen lehet jelentkezni. Semmi kritériuma nincsen a dolognak, akivel egy héten belül meg tudunk egyezni egy cserében, azé lesz a táska. Nincs sorsolás, nincs licitálás. Én választok. Szeretnétek?
I offer an exchange. If you want my first item of this design you can send me something. Fabric, evenwave, threads for cross stitching or any hand-made item. We can agree. I won't  choose randomly, we have to deal. What do you think?


Köszönöm szépen, a táska máris új gazdára talált!!!
Thank you, my bag has a new owner now!!!


6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Én felajánlok cserébe anyagokat. Vagy valami mást. Ismered a munkáimat, ha bármit mást adhatok cserébe, az a tiéd:)
Merthogy ez a táska nagyon tetszik:)

Atelier Caseiro írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Atelier Caseiro írta...

Hello, a szép táska, ragyogó színekben, nagy munka.
Nagyon szeretem a blog, és én követni a Google Translate, hogy bocsásd meg a nyelvtani hibákat. Ha valaha szeretné cserélni kézműves Brazíliával, imádom!
Jó hétvégét, Ana
http://ateliercaseiro.blogspot.com/

http://translate.google.com.br/translate?js=n&prev=_t&hl=pt-BR&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=pt&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fateliercaseiro.blogspot.com%2F

marina írta...

What a great bag. You have done a wonderful job, the rose just finishes it off beautifully.

Simo írta...

Questa borsa è a dir poco strepitosa!!!!!

Timici írta...

csini ez a próbadarab;o)