2011. szeptember 11., vasárnap

Egy táska, egy tornazsák

Ez a hétvégi termés. A táskát már csak be kellett fejezni, pontosabban egy díszt tenni rá, ami nem kis fejtörést okozott. Nem ilyet szerettem volna, de az eredeti elképzelést nem sikerült megvalósítani, így ez a kis virág hivatott a kellő pompát szolgáltatni.


I made this bag some days before, but now I put this little flower on it. My imagination wasn't the same but the other I couldn't prepare. 

A másik egy tornazsák barátnőm kislányának. Most szembesültem csak vele, hogy a nagylány harmadikasok között már nem divat a Hello Kitty, így egy - virágos anyagával némileg szelídített - koponya került rá. Most már van mivel villogni a suliban.


The other thing is a gymnastic bag to my friends daughter. I just relaized that nowadays the big girls doesn't like the Hello Kitty style, so I put a flower-skull on it. Now it's very cool...

4 megjegyzés:

Ledorka írta...

Jópofák. :) Én is mintás anyagból szoktam a halálfejeket varrni, így sokkal kedvesebbek. :)

KicsiKató írta...

Hú, ez a táska nagyonnagyon!! :)

melcsilla írta...

Végre-végre-végre!!!! Jól vagy, minden rendben?
Mondd, hogy alkotsz, csak nincs időd megmutatni!!!!

A halálfejes tornazsákot inkább nem mutatom Áronnak:) Tuti, hogy szeretne egy ilyet- persze szigorúan nem virágos alapon....

Puszi!!!!

KicsiKató írta...

Az ilyen kommentek annyira melengetik a szívem, hogy muszáj volt visszajönnöm... Mert jó újra és újra rájönni, hogy blogolni igenis nem csak magamutogatás:)))

Szép napot!!:)