2013. június 16., vasárnap

Helyzetjelentés

Mármint a folyamatban lévő projektek tekintetében.
Először a hímzést mutatom. Már csaknem a felénél tartok. A színkódot már nem nézem, hanem csak kikapok valamit a fonalak közül... Legalább egyedi lesz.
I show you my pending projects.
First of all my stitching. It almost done by the half. I don't keep to the key just pick up one of the threads. Al least it will be an unique one!


A falvédő fedlapjával is lassan készen vagyok. A tegnapi napom azzal ment el, hogy összevarrtam a kész csillagokat. Az alapszín éppen hogy elég lett, a végén már nagyon izgultam, hogy ne kelljen toldozni - de sikerült! Most már csak a megfelelő szegélyt kell megkeresnem hozzá és már lehet is tűzni.
I'm almost ready with my wallhanging quilt top. Yesterday I finished sewing together all the stars. The basic fabric was bearly enough. Now I have to buy the perfect border-fabric for it.

5 megjegyzés:

Grit írta...

Amazing and beautiful stitching.
And your stars are so wonderful.
Grit from Germany

Szilvi írta...

Jól haladsz, nagyon tetszik mind a kettő, szép színeket válogattál.Sokszor velünk vagy, mikor csinálom a brownie-t, legutóbb is el voltak ájulva a vendégek.Emlékszel, tőled van a recept.

Szilvi írta...

Jaj nem értem miért vagyok ismeretlen, Szilvi Kockás világ. Bocsi, megpróbálom kijavítani.

Judit írta...

A színek variálása, hogy nem a megadott fonalakkal hímzés, na ezt én is gyakran művelem. :) Nagyon szép lesz a patchwork takaró is!

Névtelen írta...

Edit, a falvédő nagyon egyedi mintázatú, jó nagy munka!
Tetszik!