2016. február 18., csütörtök

Send a Little Love SWAP

Még januárban jelentkeztem Tracy SWAP játékára. A sorsolás szerint éppen az ő párja lettem. Az ajándékom pedig tegnap érkezett. :-)

I signed up on Tracy's SWAP in January and yesterday I've got my parcel from her.


Kaptam egy nagyon szép, monogramos hímzéssel kombinált kis táskát, ami rengeteg apróságot rejtett. Találtam benne egy decoupage technikával készült, rózsaszín szívecskét, egy csipkével díszített, varrott szívecskét, egy zacskó szív alakú csokit (már le van ellenőrizve, nagyon finom), szívecskés gombokat, szalagokat és egy kézkrémet. Ami a fényképről lemaradt, az pár kinyomtatott házikós keresztszemes minta, amit Tracy - látván a blogon a Mesefalut - szintén beletett a csomagba.
Hát nem csodásak így együtt?
Köszönöm szépen Tracynek ezt a szuper csere-berét!!!

I've got a lovely little bag with a cross stitch monogram on it, a decoupaged pink heart and a sewed one with lace, many heart-shaped chocolate (after the photo I check the quality - it was yummie), heart patterned buttons, ribbon with tiny hearts and a hand creme - of course with a cute heart on it. 
I forgot to take a photo of two printed cross-stitch pattern, what Tracy send also seeing my Fairy Tale Village. Thank you so much Tracy! 
How adorable they are together, aren't they?

Amit pedig én küldtem neki, azt itt megnézhetitek.
You can see here what I sent to her.

2 megjegyzés:

Tracy írta...

Hi Edit, I'm so glad you enjoyed the Send A Little Love Swap, thank you for being a wonderful swap partner x

melcsilla írta...

Még mindig csodálattal nézem a munkáidat, annyira precízek,pontosak.
Gyönyörűek a varrott dolgaid!