2008. február 22., péntek

Goffri - másképp

Mivel mostanság csakis és kizárólag hiper-szuper titkos projekteken dolgozom, ezért úgy gondoltam, hogy megleplek Titeket egy recepttel:

SAJTOS GOFFRY

HOZZÁVALÓK: 20 dkg vaj vagy margarin, 4 tojás, 1/2 tk.só, 10 dkg liszt, 10 dkg kukorica liszt, 1/2 tk. sütőpor, 1/2 csésze langyos víz, 2 ek. reszelt sajt, paprika
A vajat a tojásokkal krémmé keverjük, hozzáadjuk a kétféle lisztet és a sütőport, utána a vizet. A végén belekeverjük a többi hozzávalót és rögtön sütjük.
Én paprika helyett frissen őrölt borsot tettem bele és a két evőkanál sajtot is jócskán mértem. Parmezán volt itthon és tettem még bele olívabogyót és egy kis maradék aszalt paradicsomot is. Sajnos kukoricaliszt nem volt itthon, pedig azzal biztos még finomabb lett volna...
Próbáljátok ki, nagyon finom és gyors vacsora!

4 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Óóóóóó! ;-)

melcsilla írta...

Szeretjük mi is nagyon! Szoktam sonkásat is készíteni, imádjuk reggelire!

enigma írta...

ezt is megsütöttem, nagyon fincsi...köszi:)

Edige írta...

Örülök, hogy ez is ízlett!