PÓRÉHAGYMA CSŐBEN SÜTVE
HOZZÁVALÓK: 1/2 kg mascarpone, 1 dl vodka vagy pálinka (én ezt kihagytam a kiskorúra való tekintettel, de legközelebb így is el fogom készíteni), 2 dl tejszín, szerecsendió, bors, só, 3/4 kg póréhagyma
A mártás hozzávalóit jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát. Tűzálló tálba terítjük, tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal és 200 fokon, 30-35 percig sütjük.
Nyamm! Finom, friss kenyérrel ettük...
5 megjegyzés:
Nyamm , ránézésre hiztam fél kilót :-D
Najóvanám. Rakjál fel édeseket, azért nem fáj így a fogam. :-D
Huhhhhhh, de guszta! Szerintetek milyen lehet más zőőőőőőőcccccséggel? (a hagymát nem bírom, de a recept nagyon tetszik!:-))
Biztos mással is nagyon finom. A hagyma nagyon jó krémes és édeskés lett benne. Ha mással csinálod, akkor azért érdemes megpárolni előtte a zöldséget - persze ezt úgy is tudod...
Megjegyzés küldése