2008. április 22., kedd

Gyorsan, finit

PÓRÉHAGYMA CSŐBEN SÜTVE

HOZZÁVALÓK: 1/2 kg mascarpone, 1 dl vodka vagy pálinka (én ezt kihagytam a kiskorúra való tekintettel, de legközelebb így is el fogom készíteni), 2 dl tejszín, szerecsendió, bors, só, 3/4 kg póréhagyma
A mártás hozzávalóit jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát. Tűzálló tálba terítjük, tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal és 200 fokon, 30-35 percig sütjük.
Nyamm! Finom, friss kenyérrel ettük...

5 megjegyzés:

Kata írta...

Nyamm , ránézésre hiztam fél kilót :-D

Clinique-Bogi írta...

Najóvanám. Rakjál fel édeseket, azért nem fáj így a fogam. :-D

ercsu27 írta...

Huhhhhhh, de guszta! Szerintetek milyen lehet más zőőőőőőőcccccséggel? (a hagymát nem bírom, de a recept nagyon tetszik!:-))

Edige írta...

Biztos mással is nagyon finom. A hagyma nagyon jó krémes és édeskés lett benne. Ha mással csinálod, akkor azért érdemes megpárolni előtte a zöldséget - persze ezt úgy is tudod...

Gardagami írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.