2016. március 3., csütörtök

Egy esős nap...

Úgy alakult, hogy a hetet itthon töltöm és végre  kedvemre varrhatok. Arra gondoltam, hogy kipróbálok pár olyan mintát, amit régóta szerettem volna elkészíteni.
Az első - egy kedves barátnőm kérésére - egy kártyatartó volt.
I spend this week at  home and sewing... I think that try to make few new patterns. First of all a card wallet asking by my friend.

Praktikus rekeszekkel és egy nagy zsebbel a papírpénznek vagy egyéb cetliknek, papíroknak. Annyira megtetszett, hogy még kettőt készítettem.
It's quite practical with many tiny pockets for cards and a large one for many or notes. I like it so much that I Immediately make two others.


Persze az egyiket saját használatra, amihez viszont kellett egy naptárborító és egy papírzsebkendő tartó is. Hát, hogy nézne ki, ha nem összeillő szettet használnék?
One of them for myself of course. I need a matching tissue-paper pocket and a calendar cover too. How it looks to use things doesn't go together...?


Az anyag nagy kedvencem. Vidám színei és kicsit retró mintája van, amitől teljesen odavagyok! Igazi tavaszt idéző hangulata van. Már nagyon hiányoztak a színek!
I just love this fabric. It's so colorful and has a retro feeling. This makes me allways smile! 

Végül pedig végre volt annyi fény, hogy az elkészült házikókat és a Mesefalut is fotózni tudtam.
Finally I can show you my new houses and the Fairy-Tale Village.
1 megjegyzés:

Amanda írta...

Nagyon jók! Szépen belaktad a Mesefalut. Van még szabad telek?