2008. február 26., kedd

Kárpótlás egy elveszett karácsonyi ajándékért

Szóval, az úgy volt...
... hogy még karácsonyra készítettem az én egyik kedves, virtuális barátnőmnek, Naominak egy ajándékot, ami aztán soha nem ért célba. Persze kerestettem a postán, kimentek, mértek, jegyzőkönyvet írtak - aztán közölték velem, többszöri, mindkét részről történő aláírás és egyebek után, hogy a küldemény sajnos elveszett. Ő volt a néhai ajándék, remélem, hogy azért jó kezekben, jó helyen van most:

Kárpótlásként készítettem egy másik bannert, ami a mai napon szerencsésen célba is ért - igaz, most már minden lehető biztosítást és fittyfenét kértem rá. Még a címzettnek is alig akarták odaadni, de pár oldalnyi adminisztráció után már övé lehetett a csomag.

Drága Naomi barátnőmnek itt is megköszönöm a türelmét az ajándékot illetően és remélem, hogy ugyanolyan szeretettel fog majd ránézni, ahogyan én készítettem neki.

8 megjegyzés:

melcsilla írta...

Mindkettő csodálatos! Csak reménykedni tudunk, hogy a karácsonyi tényleg egy arra érdemes ajtaját díszíti....

Clinique-Bogi írta...

Az elsőt ugyan nem, de a másodikat volt szerencsém élőben látni. Talán a fénykép vissza sem adja, mennyire jól sikerült darab. Az elsőt meg, hát igen, legyen boldog az illető. :-/

Naomi írta...

Drága Edige!
Mindkettő csupa nagy betűvel: CSODÁLATOS!!! Az, hogy ilyen szerencsétlenül eltűnt ez a szépséges karácsonyi banner, azt nagyon sajnálom... Olyan drága vagy, hogy hímeztél még egyet!
Nagyon- nagyon köszönöm ezt a csodát!!! Annyira gyönyörű!!! Már a helyén gyönyörködöm benne...
A karácsonyiról csak annyit írnék, hogy igazán boldog lehet az, akihez került. Egy ilyen kézimunka csak úgy az ölébe pottyan... a lelkiismeretével meg tisztázza Ő maga!
Millió puszi érte mégegyszer!
Naomi

Judilla írta...

Mindkettő gyönyörű!! Igazán kedves tőled, hogy a bosszúság ellenére kárpótoltad Naomit egy másik szépséggel. Az eset pedig minősíti a mi királyi postánkat...
/ mostanában elég sokszor hallok hasonló esetekről!
De hogy nem jelezte az az ember, hogy az bizony nem az övé... erre nem is tudok mit mondani...

ercsu27 írta...

Szépséges mindkettő!

Nina írta...

Mindkettő nagyon szép!
Bosszantó, hogy a posta mennyire rosszul végzi a munkáját :((

Ibcsy írta...

Itt is megjegyzem, hogy gyönyörűek. Szégyellje magát, aki az elsőt lenyúlta! Egy ilyen csodás ajándékot, csak szeretettel nézhet valaki.

beszand írta...

Edige, csak gratulálni tudok. gyönyörűeket varrsz! Noéminél olvastam a sztorit, hát tényleg nagy pofátlanság ez. Háta P..TA nem mindig áll a helyzet magaslatán.Remélem téged is kárpótoltak legalább, mert Noémi öröme szerintem nagyon nagy.