2008. február 14., csütörtök

Pillangós falvédő

Végre készen lett a keresztlányomnak szánt falvédő - amit igazság szerint a december végén lévő szülinapjára már el kellett volna készítenem... de mostanra sikerült csak összehoznom...
Kicsit féltem a készítésétől, mert ilyen nagy darabot még sosem csináltam, pláne a tűzés része nagyon idegesített - joggal... Még ezzel a viszonylag egyszerű steppeléssel is szenvedtem, pedig igazából én is olyan sűrű kukackába tűzött csodás falvédőket szeretnék varrni. Most szembesülnöm kellett vele, hogy ez csak sokára fog nekem sikerülni.
Sógornőmnek nagyon tetszett, szerintem a Vikinek (2 éves) meg teljesen mindegy még ebben az életkorban. Azért ilyen puritán, mert a fele így is az ágy mögé fog lógni, és azért is nem tettem rá szélesebb keretet, ami pedig egyébként szerintem mutatós lett volna rajta. Már azt is elképzeltem, hogy arra pedig applikációként lehetne pillangókat varrni.... majd a legközelebbinél.

7 megjegyzés:

Naomi írta...

Nagyon édes, lett a pillés falvédő!!! Igazi babás, szolid színekkel! Szuperul összehoztad, ha meg is kellett szenvedned vele...Boldog lehet a kis tulaj! :D

Clinique-Bogi írta...

Nagyon jó lett! :-)

Cserny Cherry Ildikó írta...

Hát, szerintem nagyon szuper lett!

Judilla írta...

Nagyon klassz lett!Mikor állsz neki egy nagyobbnak?:))

Edige írta...

Köszönöm... Így elsőre nem is olyan vészes, de én azért látom a hibákat. Ha erőt veszek magamon, akkor Zoénak is varrok egy igazi "nagylányosat", de picit még rápihenek a dologra. Addig meg kéne tanulnom szépen tűzni, hogy igazán klassz legyen a végeredmény.

Marvika írta...

Nagyon jó ez a kis takaró! Ilyen anyagot keresek egy ideje! Hol vetted? Szeretnék én is ilyen anyagot!

Edige írta...

Marvika, ezt itt vettem Fehérváron. Nem tudom, hogy a boltban van-e még belőle... Ha szeretnéd, akkor szívesen megnézem Neked.