2008. szeptember 25., csütörtök

Újabb táskák készülőben

Újabb két táskát gyártok a jövő hét végére, amikor a barátnőmmel találkozunk. A két kislányának volt nemrégiben névnapja, illetve szülinapja, és őket szeretném meglepni valamivel.
Egyenlőre csak kiszabtam a részeket, amiket majd kézzel fogok az anyagra applikálni, miután vasaltam rá vetexet, hogy némi tartása is legyen, és ne legyenek annyira átlátszóak a világosabb részek.

12 megjegyzés:

Anita írta...

Ez a kislány már nagyon régóta tetszik nekem, remélem, egyszer eljutok odáig, hogy én is megvarrjam. Azt hiszem, egyre közelebb állok hozzá. :-) A lányok biztosan fognak örülni a táskáknak!

Van egy varrógépes dilemmám, a blogomban írtam róla, talán tudnál segíteni. Előre is köszi!

Judilla írta...

Újabb Zsuzsi!! De jóóó:)) Helyesek ezek a minták, kislányoknak tökéletes ajándék lesz.
//Írom ezt én, aki magamnak csináltam ilyet, noha nem vagyok már kislány:))

Márti írta...

Nagyon aranyosak, kíváncsi vagyok milyenek lesznek készen!!!

Edige írta...

Nekem is nagyon tetszik ez az aranyos minta, de eddig nem volt rá alkalmam, hogy elkészítsem. Most kitaláltam, hogy ezzel díszítem a két táskát. Remélem, hogy a csajsziknál is sikert arat majd...
Judilla: Láttam a táskádat, ami nagyon tetszett. Lehet, hogy onnan is jött az ihlet, hogy pont ilyet csináljak.

szisze írta...

Szia!

Hadd kérdezzem meg, én még kezdő vagyok patchwork témában, milyen öltéssel kell ráaplikálni ilyenkor a mintát az alapra? Pelenkaöltés, vagy láthatatlan öltés, vagy körben szegőöltés...Előre is köszi!
nagyon szépen válogattad össze a színeket és anyagokat!

Ibcsy írta...

Én nagyon szeretem a Zsuzsit. Szerintem kortalan, én anyukámnak varrtam egyszer:-) Kíváncsi vagyok a táskákra, biztos szépek lesznek, és örülni fognak a lányok.

Edige írta...

Szisze: Én ezt most pelenkaöltéssel fogom ráapplikálni, mert szeretném, hogy hangsúlyos legyen és így talán a mintát is jobban kiemeli majd az alapon. Lehet láthatatlan öltéssel is, vagy géppel, de én ezt a variációt szeretem a legjobban használni.

Barbi írta...

Zsuzsi mindig sikert arat. Biztosan nagyon szépek lesznek! Várom az újabb fotókat! Az én táskám olyan lassan készül, mint Luca széke.

Jucus írta...

Nem tennél fel képeket, mikor a pelenkaöltést csinálod? Megnézném.
És még egy kérdés: kivágod a darabokat...a vetexet minden darabka hátuljára vasalod rá, vagy miután összevarrtad, az egész Zsuzsi hátuljára? Amatőr kérdés, tudom, de engem is izgat a dolog!
A kész tatyókra is kíváncsi leszek!

Naomi írta...

Edit!!! Ezek eszméletlenül édesek lesznek!!! Annyira szépek! Imádom a mintát én is, de még nem készítettem el...most lehet, hogy kedvet kaptam??? :D

Kíváncsi vagyok a végeredményre nagyon-nagyon!!! :D

Puszi!!!

Edige írta...

Igaz, hogy már majdnem felvarrásra készen vannak a Zsuzsik, de majd készítek fázisfotókat a körbevarrásról és felteszem...

baboo írta...

Hát jó régen jártam erre, úgyhogy először is engedd meg hogy utólagosan megköszöntselek! csodaszép ajándékokat kaptál!! :)

a készüő kis tatyók pedig nagyon igéretesek, tetszik a színösszeállításuk!