2007. december 13., csütörtök

Karácsonyi ajándékok

Ma Clinique-kel találkoztunk a keretezőnél. Jót dumcsizutnk - többek között a januárban induló két közös "projektet" is megbeszéltük, amiben résztveszünk. Én két képet hoztam el, mindkettő karácsonyi ajándék lesz egy-egy barátnőmnek.

Ez a babaköszöntő már biztosan ismerős, mert mutattam készen, de csak mostanra kapott keretet, így ebből is karácsonyi ajándék lesz. Sajnos a fénykép nem adja vissza teljesen, de a belső paszpartu és a keret ugyanolyan bordós, mint a nyuszika ruhája.

Most először kereteztettem itt, de nagyon meg vagyok elégedve, mert szerintem szuper lett mindkettő. Már választottunk is keretet előre annak a bizonyos "szerelem-hímzéses" mintának, amit januárban kezdünk el. Persze - hol van az még... de olyan jó volt nézelődni!

9 megjegyzés:

helen írta...

Mindkettő nagyon helyes, de az első: szívem csücske! Nagyon-nagyon tetszik!

Clinique-Bogi írta...

A babaköszöntő színét tényleg nem adja vissza a kép, élőben sokkal szebb, de az első az nekem is a szívem csücske. :-)

melcsilla írta...

Edit, csudaszép!!! Mondd csak, titokban hímezted??:) A keret meg a csúcsok csúcsa, az összhang tökéletes.

A babaköszöntő pedig annyira "finom".
Január végén én is neki látok egynek, a kolléganőmékhez áprilisban egy kis Emma érkezik...

Edige írta...

Hát igen... ez kicsit titokban készült. Még nem mutattam, kallódott a szekrényben, mert az utolsó öltések nagyon nehezen kerültek rá. Most viszont készen lett és remélem, hogy méltó helyre fog kerülni.

Nina írta...

Húúú az a dim kép!!! Csodaszép, ez a keret egyszerűen tökéletes!
Miért van olyan messze Szfvár? Sokkal szebb kereteik lehetnek, mint a pestieknek :))
Csodás ajándékok!

A januéri dolgot megértem, alig várom, hogy ideérjenek már a fonalak, egyzserűen be vagyok sózva :D

Edige írta...

Ennél a keretezőnél szokott Ralina is kereteztetni és gondoltam, kipróbálom. Bogit is "elcsábítottam". Most már azt hiszem, hogy ide fogjuk hordani a képeinket - legalább találkozhatunk is egy kis pletyire...
Nincs is olyan messze az a Pest. Te is leugorhatnál egyszer.

Ralina írta...

Gondoltam én, hogy te is ott hagytál valamit keretezni Valinál. :) Nagyon jól sikerültek, a hímzés és a keretezés is. :) Mondtam is neki, hogy aranykezűnek emlegetik. :)
Egyébként az Éva kézimunka is fontolgatta, hogy hozzá küldik a kézimunkákat, mikor meglátták a kiállításra leadott keretezett képeket. Aztán valamiért mégsem keresték, pedig váltani akartak.

Edige írta...

Most a saját szememmel győződtem meg róla, hogy tényleg szépen dolgoznak. Érdemes volt váltanom!
Az RP képnek pedig kinéztük azt a keretet, amibe a részeg koboldodat keretezték. Az a keret nagyon rendben van... Szerintem kimondottan az ilyen típusú képeknek való. Már alig várom, hogy azt vihessem hozzájuk!

CathlenKata írta...

Nagyon szépek , de az első ... (mély sóhaj ) :-)