2008. augusztus 17., vasárnap

Irány a tenger!

Jöttünk, láttunk, jót pihentünk...
Ez a kedvencem, az ott készült képek közül. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy tényleg csak pihenni lehetett ott - semmi mást nem is csináltunk. Nekem már kicsit uncsi volt a vége felé, de egyáltalán nem akarok panaszkodni. Ha nem lett volna velünk Zoé, akkor biztosan pár napot utazgattunk volna a környéken. Így átvettük az olasz ritmust és nagy sziesztákat tartottunk délben, este pedig későig fenn voltunk, sétálgattunk, beültünk egy-egy kisvendéglőbe. A fennmaradó időt a tengerparton töltöttük, még homokvárat is építettünk és rengeteg kagylót gyűjtöttünk. Zoé nagyon élvezte a vizet, főleg a hullámokat. A hét második felében elég szeles volt az idő, így hatalmas tarajos hullámokat ugrálhattunk át.
Kielégíthettem végre a cipők iránti szenvedélyemet is. Mivel 35-ös a lábam, így itthon nem mindig tudok olyan cipőt venni magamnak, amilyet szeretnék. Itt azért jóval nagyobb volt a választék - mindjárt két pár papucsba is sikerült beleszeretnem.

Itt pedig a legújabb tengerparti őrület, amiről sohasem gondoltam volna, hogy engem is magával ragad... Úgy indultam neki, hogy iszonyú! Aztán, mikor az emberek 90 %-a mindenhol ezt viselte, akkor már kezdtem megszokni a látványt. Végül megláttam egy üzletben ezt és egyszerűen olyan infantilis volt, hogy meg kellett vennem. Persze nem fogok nyilvánosan megjelenni benne, csak és kizárólag tengerparton és itthoni magányomban fogom hordani.
Egy okkal több, hogy jövőre megismételjük a tengerparti nyaralást!

14 megjegyzés:

Dora írta...

Nagyon jók ezek a papucsok :-DDDD
Az utolsó tényleg elég gáz :-DDDDDD de azért mégis tetszik ;)

helen írta...

Nekem az utolsó tetszik :D Már az első pillanattól fogva tetszett, be is szereztem egy narancssárgát, ami annyira gáz, hogy csak itthon hordom. De mégis tök jóóó :D Szóval titkon én is hülyepapucshordó vagyok :D

Edige írta...

Akkor megnyugodtam... Egyébként nagyon kényelmes, csak elég meghökkentő látványt nyújt.

Endy írta...

Nem a papucsokròl(itt kb 2 ève jott oruletbe)a blogodròl szeret nèk ìrni, most fedeztem fel,gyorsan vègig nèztem. Gratulàlok ès tovàbbi jò munkàt kìvànok! Endy

Edige írta...

Endy, köszönöm szépen!

Szecsi írta...

Nekem is van itthonra egy ilyen gumi klumpám:o)Világoskék!És hogy fokozzam az őrületet: lehet kapni mindenféle csicsa-micsákat, amiket a lyukakba lehet dugdosni (ezt eddig még kihagytam :o))

enigma írta...

jaja, nekem pink színű van :)...RENO-ban vannak belevalók :)

Móka írta...

Nekem is pink gumiklumpám van.
Imádom, nagyon kényelmes. De azért itthon a városban nem hordom, csak vízparton. :-))

melcsilla írta...

Hihihi, én is vettem anyukámnak egyet a nyaralás alatt:) Egy szolid sötétkéket, de a tiéd is nagyon bejön !
Örülök, hogy újra vagy, várom a sok szépséget, ami kikerül a kezed alól! Puszi!

ercsu27 írta...

Nahát, micsoda topánok! :-)

Edige írta...

Úgy látom, a papucsok osztatlan sikert arattak! Már ezért érdemes volt venni... A belevaló kütyüket én is láttam, de ez annyira csicsás, hogy kihagytam. ;-)

Naomi írta...

Szuper a tappancsos kép, Zoéval!!! Szuper elegánsak a papucsok!!! ...és édeses bohókás a klumpád!!! :D (Nekem narancs alapon sárga virágos...! :D)

Örülök, hogy újra itt vagy!!! :D

Timici írta...

üdv újra itthon!:o)
Jók az új papucsok;o), gumiklumpából nekem piros talpas sötétkék van, én kerti papucsnak használom, nagyon jó szolgálatot tesz a vizes fűben, meg fűnyíráskor:o)

Barbi írta...

A fekete papucs tuti, a klumpát én sem biztos, hogy felvenném házon kívül, de biztosan kényelmes. :-) A sal nagyon szép lett! Az augusztus a szívem csücske a hónapok közül.