2008. december 30., kedd

Utókarácsony meglepetésekkel

Tegnap nagyon jó napom volt! Néhány - számomra fontos - emberkét vártam vendégségbe egy megkésett karácsonyi bulira. Szó szerint alig tudtam aludni, pedig azt hittem, hogy az ilyen dolgokat már kinőttem... de nem...
Patrimama, Cherry, Nina és Clinique jöttek hozzám. Az hagyján, hogy jókat ettünk, ittunk együtt, végigbeszélgettük a napot, de még ajándékozásra is sort kerítettünk. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi szépség boldog tulajdonosa leszek estére.
Mutatom sorban: Patrimama egy praktikus és nagyon szépen, precízen megvarrt papírzsebkendő tartót készített. Nem tudom, honnan tudta, hogy a narancssárga fürdőszobába pont ez a színvilág illik, de igazán telitalálat volt. Köszönöm!

Cherrytől egy nagyon szép kis kosárkát kaptam, aminek a betét részén egy hímzett monogram van. A kivitelezés minőségén már meg sem lepődtem... Na, és egy kis nyalánkságot - saját készítésű narancs dzsemet, amit meg is fogok kóstolni hamarosan. Köszönöm!

Clinique-től pedig egy szuper szakácskönyvet és egy hímzett mintát kaptam, amit majd nekem kell valahogy végleges formába öntenem. A szakácskönyv forgatása igazi, embert próbáló feladat, mert olyan, mintha egy fél téglát emelgetnék. Így már jó előre le lehet dolgozni azokat a kalóriákat, amiket a készülő ebéddel fogunk magunkhoz venni. Köszönöm!

Ninától egy hímzett üzenőtáblát kaptam és sk. készítésű, sütis gombostűket (tuti, hogy nem merem majd használni egyiket sem, csak nézegetem) és festett fonalakat. Az biztos, hogy nagyon tud a csajszi. Köszönöm!

Clinique és Nina még közösen meglepett egy LHN mintával és a szükséges fonalakkal. Rögtön meg is egyeztünk, hogy jövőre SAL-ban fogjuk együtt kihímezni, mert mindegyikünknek tetszik.
Szóval, lányok, köszönöm, köszönöm, köszönöm... Köszönöm ezt a szép napot, köszönöm, hogy itt voltatok, köszönöm a szuper ajándékokat és köszönöm a jó társaságot, beszélgetést. Jövőre gyakrabban megismételjük!

7 megjegyzés:

Zhenya and Nika Aksutin írta...

Hello! My name is Nika! I so like your blog! We are from Russia. My husband and I to work with students. We organize many clubs to construct attitudes friendship and to speak them about the Christ. I have ladys club, we to do hand made cards, scrapbook, quilt and crosstitch. It is good opportunity to testify about our God and His love! Every Saturday I have craft club for ladyes. We do cards, quilt, crochet, cross stitch too. It very not usual and new to Russian culture. I to study from different blogs how to make cards, made quilt and to use different technics. We are missionary to the Far East Russia. We are russian. We live in city Birobidzhan, it is the Jewish region in Russia. A lot of Jews live here. They have synagogues and to celebrate religious holidays. But many of them do not know the Christ. We have 2 daughters. Polina is 8 years and Liliya is 2 years.And if you are interesting about us I shall be glad give answer to you. I will glad if you can write me.Sorry my English.
Nika

--
You can vizit to my blog http://christforchristglory.blogspot.com
and our family ministry blog
http://fareastrussiaforgodsglory.blogspot.com

Márti írta...

Nagyon szuper ajándékokat kaptál, de még milyen szuper!!!!

Timici írta...

csodásakat kaptál, gratulálok!
az LHN képecske azon kívül hogy szép lesz még stílusos is;o)

Naomi írta...

Igazán boldog lehetsz!!! Ennyi gyönyörű ajándék...!!!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! ...és egy vidám napot tölthettetek együtt! :o)

mazsola írta...

Hmmmmm...De szép ajándékok!!!

Szentpyr írta...

Ámulok, csak ámulok.... gyönyörűek!

Lorix írta...

Gyönyörűek ezek az ajndékok!! Nagyon széepekt adtál és kaptál is!!!

Boldog Új évet kívánok neked!