2009. január 13., kedd

Ajándékok

Tegnap végre postára adtam a Barbinak szánt csere-ajándékomat. Az érdemi részével már tavaly készen voltam, de most jutott rá időm, hogy összeállítsam egy kis szütyővé.
At long last yesterday I send to Barbi my exchange-gift.The stitched part of it was finished the last year but now I had enough time to sew it.

Ez egy Bent Creek minta, amit egy kicsit megvariáltam. Mivel egy kis szütyő készült belőle, így a végén lévő házikót a közepére áthelyeztem, hogy jobban érvényesüljön.
This is a Bent Creek pattern a little bit varieted by me. I made from it a nice little bag so the last house I removed in the circle. It looks like better in this way.

Erőt vettem magamon és nem a kedvenc barnáimat használtam. Azért egy kis bézst belecsempésztem - hiába, nem tudom teljesen meghazudtolni önmagam!
I restrained myself and didn't use my favourite brown colours. Despite I smuggled in a bit beige - so I couldn't do in another way!

Került még a csomagba egy pici paci Ábel részére és egy általam összeállított készlet Tralala mintával, 32 ct. Murano hímzővászonnal és Waterlilies selyem fonallal.
The package includes a little horse to Ábel (her little son) and a Tralala kit (do it myself) with 32 ct. Murano fabric and Waterlilies silk thread too.

Miután ezt sikeresen postára adtam, itthon nekiálltam készre varrni a Clinique-től kapott karácsonyi képecskémet. Találtam egy pont hozzá illő anyagot, így aztán csak egyszerűen bekereteztem vele. Más már nem is kell hozzá. Nagyon jól mutat ez étkezőszekrényen!
After the posting I finished my Christmas-gift became to Clinique. I found a perfect cloth so I sewed it very simply. I think it's good enough and looks good on my dining wardrobe.

18 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon szépséges dolgokat készítettél már megint, emelem kalapom! Ez a BC minta nem ismerős, mi a neve? köszi:o)
esetleg a pacinak a sbalonját és készítésének rövid leírását elkérhetném?(pirulófej) már először is nagyon tetszett mikor mutattad, azóta meg méginkáb:o)))köszi:o)

Szecsi írta...

Edit, nagyon klasszak lettek az elkészült munkák!

A BC row-t én is hasonló zsákként képzeltem el, akartam is már írni Neked ez ügyben;o)

bruercsi írta...

Barbinál már elképedtem a szépségeidtől! Nagyon szépek!
Megsúgnád nekem mi az a Tralala? Ez egy design? Már jó néhány helyen hallottam róla, de olyan butának érzem magam, hogy nem tudom mi az.

Barbi írta...

Itt is KÖSZÖNÖM!Nagyon szuper ez a bannertartó, néztem a boltotokban, tudom, hogy mindig csak nézem, és nem rendelek, de ami késik, nem múlik... Szép ez a téli minta!

Julcsi írta...

Minden nagyon szép, de Barbinál már dícsértelek:-)

Nina írta...

Csodás ajándékokat küldtél :)
És ez a banner, ennél illőbb anyagot ki sem lehetett volna találni hozzá! Szuper!

baboo írta...

nagyon szépségesek! és amint Barbinál láttam, abszolút jó helyre került a paci is! :) a banner is nagyon szép és ez az állvány... lehet, hogy én is szemezek vele egy ideig :D

Edige írta...

Szecsi, írjál csak nyugodtan...

Edige írta...

Bruercsi: a Tralala az egy dizájner, illetve egy dizájner-csapat. Hasonló jellegű mintái vannak, a két házikós lógóka is ilyen minta. Teljesen más hatást lehet vele elérni ha más-más anyagra, más fonallal hímzed. Ha érdekel bővebben, akkor írj egy mélt nekem...

Edige írta...

Köszönöm szépen a többieknek is a megjegyzéseket, de Barbi 100 %-osan megérdemli. Ugye?

Naomi írta...

Edit, ezek megint fantasztikusak lettek!!! Nagyon aranyos lett a szütyő, a téli kép anyaga is mesés, az állványról nem is beszélve!!! ...Szégyen, nem szégyen: még nem láttam hasonlót! :o)

Puszillak, gyönyörű minden, de ez már nem is újdonság!!!!!!

Rain írta...

Nagyon gyönyörűek az ajándékok! A minták is nagyon tetszenek :)

Márti írta...

Nagyon jók lettek, jók... sőt csúcs mindegyik!!! Egy ilyesmi zsákot én is szeretnék összehozni, majd valamikor!
Az ölelést megkaptam igen és nagyon szépen köszönöm - remélem Te is érezted az enyémet?!

Edige írta...

Márti, hát persze, hogy éreztem... A varrásban pedig szívesen segítek, habár Neked nem nagyon kell.

mazsola írta...

Már Barbinál is megdicsértelek! De szép lett minden! Ezzel a BC mintával szemezgettem már többször, de nem tudtam, mi lehetne belőle, éééés tök jó ezzel a zsákkal, nem jutott volna eszembe... na majd egyszer talán ennek is eljön az ideje:)

csicsóné írta...

Edit! Új év ,új tervek,eszméletlen tempó:))
minden nagyon szép!Ilyen bannertartót még nem is láttam,hol leltél rá?

Edige írta...

Hát hol is... Az üzletünkben... de már úgyis tudod...

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫