2009. január 13., kedd

Ölelések

Kaptam egy-egy, szívből jövő, nagy ölelést Abilétől, Baboo-tól, Naomitól, Barbitól és Timicitől is. Ami azt illet, fáj minden porcikám, mert csupa szeretetből (ugye tényleg?) jól össze-vissza szorongattak. Köszönöm lányok!

"Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Nagyon gondban vagyok, mert (mint minden ilyesmi) ez is nagyon hamar körbeért a társaságban - ami persze egyáltalán nem baj. Akkor én most virtuálisan és lélekben is küldök egy nagy-nagy ölelést azoknak, akiket személyesen is ismerek: Clinique-nek, Cherry-nek, Ninának és Szecsinek.
Azoknak is küldök ölelést, akiket igen közel állónak érzek magamhoz, habár személyesen sajnos nem ismerjük egymást, de szeretném, ha egyszer valóban találkozhatnék velük: Naominak, Barbinak, Melcsillának, Timicinek, Abilének, Baboo-nak, Mazsolának, Mártinak...
Kihagytam valakit? Persze, hiszen annyi név maradt még, akiket mind felsorolhatnék. Amúgy is, nap, mint nap - ha nem is képzeletbeli ölelést, de pár kedves gondolatot küldök mindazok felé, akiknek a blogbejegyzéseit olvasgatva inspirációkat, ötleteket, vagy akár csak örömteli perceket kapok. Köszönöm mindannyiótoknak! Mindenki érezze magát jól megölelgetve!

9 megjegyzés:

Barbi írta...

Megkaptam az ölelést! Viszont! Tényleg jó lenne egyszer találkozni! Majd nyárra megszervezzük?! :-)

Szecsi írta...

Köszönöm az ölelést! Nagyon jól esett :o)

Timici írta...

én is köszönöm az ölelést :o) és nagyon remélem, hogy fogunk majd személyesen is találkozni, addig is jövök sűrűn Hozzád nézelődni:o)

Edige írta...

Természetesen benne vagyok a találkozóban. Tervezzük több naposra? Jó, csak vicc volt, de ne csak úgy kutyafuttában...

Naomi írta...

Köszike az ölelést Te csupaszív!!! :o)

Anita írta...

Köszönöm! :-)

Zsófi írta...

Köszönöm szépen! :)

Abile írta...

Köszönöm az ölelést! Remélem, hogy még sok-sok évig csak ilyen kellemes dolgoktól fognak fájni a porcikáink. :o)

Nina írta...

Köszönöm!!!