2009. január 30., péntek

Mesés blog

Barbi, Melcsilla és Timici tiszteltek meg ezzel a díjjal. Nagyon jólesett, hogy rám gondoltak, köszönöm szépen nekik itt is!


A szabályok értelmében pedig be kell bizonyítanom, hogy egyáltalán nem vagyok mesés - vagyis jöjjön, aminek jönnie kell, azaz bevallom 5 függőségemet.

  • Hímzés, varrás, valamilyen formában a kézimunka, az alkotás.
  • Internet. Naponta akár többször is bekapcsolom, talán csak pár percre.
  • Reggeli instant jegeskávé, csakis a kedvenc angyalkás bögrémből, amit a barátnőmtől kaptam.
  • Édesség, főleg keksz-félék és persze gumicukor, lehetőleg savanyú.
  • Szeretem a könyveket, újságokat. Hiába lehet a neten elérni már bármit, mégsem adja vissza azt az érzést, ha az ember egy újságot lapozgat, vagy egy könyvet vesz a kezébe.

Próbáltam 5 blogot megnevezni a sok közül, akiket érdemesnek tartanék erre a címre, de sajnos nem sikerült. A szememben minden általam látogatott blog csodás valamilyen szempontból, hiszen egyébként nem néznék be Hozzátok nap, mint nap.

8 megjegyzés:

Timici írta...

én örülök, hogy be szoktál nézni hozzám, köszönöm:o)

Lonci (Győr) írta...

Olvasva függőségeidet, szinte 1 az 1-ben én is írhattam volna

Edige írta...

Azért a többiek leírásait olvasva, elég könnyű megtippelni pár "függőséget". Úgy látszik, hogy elég sokmindenben hasonlítunk egymásra...

baboo írta...

Hol is kezdjem ennyi kiesés után.. Gratulálok a díjadhoz, nagyon romantikus az új külsőd - készülsz a Bálint-napra?:) - ínycsiklandozó a süti és borzasztó ötletes, szépen kivitelezett a neszi. gratulálok!

Barbi írta...

Rég voltam már nálad, be vagyok havazva! Úgy látom, a többség függőségei fedik egymást! Naponta én is többször felugrok szétnézni a netre, csak nincs mindig időm írni... Szép a háttered is! Remélem, jól vagytok?! :D

Edige írta...

Baboo: Köszönöm szépen!
Barbi: A havazás most nálunk is aktuális...

Rain írta...

Edige, valóban mesés a blogod :) Kukkants be hozzám, van ott Neked valami!

Timici írta...

Edit, újabb játékra szeretnélek hívni:o)